Cheesecake cu avocado cu crustă de nucă
Cheesecake cu avocado cu crustă de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Pentru 1,09 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 239 de calorii. Un amestec de semințe de anason, nuci, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 42%. Rețete similare sunt Cheesecake cu dovleac cu crustă de ghimbir-nucă, Cheesecake cu vanilie cu crustă de nucă și Cheesecake irlandez cu brânză și bacon cu crustă de nucă.
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 350 de grade F. În robotul de bucătărie, presează nucile până se măcina fin.
Adăugați pesmet de biscuiți graham, 1 lingură de zahăr, semințe de anason și sare; pulsați până când se combină.
Adăugați 2 linguri de apă; pulsați până când ingredientele sunt bine combinate și seamănă cu nisipul umed. Apăsați în partea de jos a unei tavi arcuite de 8 1/2 inci.
Coaceți 20 de minute; se răcește complet.
Într-o cană de măsurat sau un castron mic, combinați gelatina cu 2 linguri de apă; se lasa sa stea 5 minute. Cu curățătorul de legume, îndepărtați fâșiile de coajă de lămâie (doar porția galbenă). Într-o cratiță, combinați laptele, 1/2 cană zahăr, vanilia și coaja de lămâie; aduce la fiert.
Adăugați gelatină; fierbeți până când gelatina s-a dizolvat complet, aproximativ 1 minut; se strecoară și se aruncă coaja de lămâie.
În robotul de bucătărie, combinați avocado și cremă de brânză.
Turnați amestecul de lapte fierbinte în procesor; procesați până când este foarte omogen.
Se toarnă în crusta coptă; se acoperă și se dă la frigider pentru cel puțin 2 ore sau până când se fixează.
Scoateți partea laterală a tigaii; taiati cheesecake in 10 felii.
Serviți cu sos de zmeură, dacă doriți.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Late Harvest Riesling