Scoici La Grătar
Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 248 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați muștarul grey poupon Dijon, coaja de lămâie, migdalele de plantat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Scoici De Rozmarin La Grătar, Scoici De Mare Indiene La Grătar, și Scoici De Mare La Grătar Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pansamentul, muștarul, coaja de lămâie, sucul și piperul până se amestecă. Rezervați jumătate din amestecul de pansament pentru utilizare ulterioară.
Se toarnă amestecul de pansament rămas peste scoici într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale scoicilor.
La frigider 30 min. la marinat. După aproximativ 15 min., pregătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, amestecând în amestecul de pansament rezervat înainte de timpul final de staționare.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți scoicile din marinată; aruncați marinada. Filetați 3 scoici pe 2 frigarui paralele plasate la aproximativ 1/2 inch distanță. Repetați cu scoicile rămase.
Grill scoici 3 până la 4 min. pe fiecare parte sau până la opac și ușor rumenit pe ambele părți.
Se amestecă nucile și 2 linguri. pătrunjel în orez; lingura de orez pe platou. Se acoperă cu scoici și pătrunjel rămas.