Delaware Blue Crab Boil

Delaware Blue Crab Boil
Delaware Blue Crab Boil necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 11,15 USD per porție, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 540 de calorii, 107 g de proteine și 8 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați pudră de chili, salvie, mărar și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal scump. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 86%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crab Boil, Crab Boil și Carolina Crab Boil.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți semințele de mărar, muștarul și chimenul într-o râșniță de condimente sau cu un mojar și un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MărarSemințe De Mărar
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Turnați condimentele într-o oală de 5 galoane împreună cu pudra de chili, boia de ardei, fulgi de ardei roșu, rozmarin, cimbru, mărar, salvie și pătrunjel. Umpleți oala pe 3/4 cu apă și aduceți la fierbere la foc intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gât De PuiGât De Pui
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
MărarMărar
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați crabii albaștri, acoperiți oala și fierbeți până când toate cojile devin roșii, iar carnea nu mai este translucidă, aproximativ 20 de minute. Amestecați ocazional crabii în timp ce fierb pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului Russian, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin extraordinar de echilibrat, cu arome de pere coapte, măr crocant și un condiment cremos de vanilie.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Revista