Daikon ras și salată de morcovi
Daikon ras și salata de morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, piper, ulei de semințe de in și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Morcovi Și Sfeclă Rasă, Salată Dulce De Morcov Ras, și Salată marocană de morcovi și sfeclă rasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați daikonul și morcovii în bucăți și radeți într-un robot de bucătărie.
Transferați într-un castron de servire, adăugați ingredientele rămase și aruncați împreună.
Radeți ridichea daikon și morcovul separat și puneți-le în două boluri mici de servire. Împărțiți ingredientele rămase uniform între ele.
Serviți unul lângă altul.
Radeți ridichea daikon și morcovul separat și puneți-le în două boluri mici de servire. Împărțiți ingredientele rămase uniform între ele.
Serviți unul lângă altul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;