Cârnați de mic dejun cu salvie-muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați cârnați de mic dejun cu salvie-muștar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 443 de calorii, 20 g de proteine și 39 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,54 USD per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, frunze de salvie, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Roast sausage & squash with mustard & salvie, Apple Sage Breakfast Sausage și Maple Sage Breakfast Sausage.
Instrucțiuni
Se încălzesc 2 linguri de ulei într-o tigaie medie sau pe grătar la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și feniculul și gătiți timp de 1 minut.
Se ia de pe foc, se adaugă muștarul și salvia și se lasă să se răcească 5 minute.
Puneți carnea de porc într-un castron, adăugați amestecul de ceapă și amestecați ușor pentru a se combina. Asezonați cu sare și piper.
Încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare. Formați amestecul de cârnați în 8 chifle de dimensiuni egale. Gatiti pe ambele parti pana devin maro auriu. Reduceți căldura, acoperiți și continuați să gătiți până când este fiert.