Cuscus portocaliu
Cuscușul cu portocale este o garnitură care servește 8. Pentru 81 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 220 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați migdale măcinate, chimen măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, ceea ce este destul de bun. Salata de cuscus cu portocale, cuscus cu portocale si migdale si pui cu cuscus si portocale sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, puneți la fiert sucul de portocale, apa și chimenul. Se amestecă cușcușul; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit; pufează cu o furculiță.
Transferați într-un castron mare; misto.
Într-un castron mic, amestecați uleiul, sucul de lămâie și sosul de soia. Se amestecă coriandru, busuioc, arpagic, ghimbir și sarea.
Se toarnă peste cușcuș și se amestecă.
Adăugați portocale și migdale; arunca usor. Se da la frigider pana la servire.