Cuscus Israelian Prăjit
Rețeta prăjită cuscus israelian poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 454 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită scallions, cuscus israelian, sare kosher și piper proaspăt crăpat și ulei de măsline. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cuscus Israelian Prăjit, Cuscus Israelian Prăjit, și Somon cu cuscus israelian prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați cuscusul și fisticul și gătiți, amestecând, până la prăjit și maro auriu deschis, aproximativ 7 minute.
Se adaugă apa, se condimentează cu sare și piper, după gust și se fierbe. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți până când lichidul este absorbit, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul, amestecați caisele și ceapa, gustați și reglați condimentul.
Transferați cuscusul într-un castron de servire și serviți cald cu puțin mai mult ulei de lămâie stropit deasupra, dacă doriți.