Cuiburile lui Robin
Cuiburile lui Robin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 36. O porție conține 113 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, colorant alimentar, zahăr brun ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cuiburile de ouă ale lui Robin, Cuiburi de ouă de ciocolată Robin (cu versiune fără Gluten), și Supă De Robin De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase. Bateți gălbenușurile de ou, apoi amestecați vanilia. Se amestecă făina și se amestecă bine.
Într-un vas puțin adânc, cum ar fi o tigaie, bateți albușurile până se spumează.
Întindeți nucile pe o farfurie sau hârtie cerată.
Se rulează 1 linguriță de aluat într-o bilă; se rulează în albușuri apoi în nuci.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe o foaie de cookie. Faceți o depresiune în fiecare minge cu degetul mare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 minute.
Între timp, cremă restul de 2 linguri de unt cu sirop de porumb, colorant alimentar albastru și verde și extract de migdale. Amestecați treptat zahărul cofetarilor.
Rulați 1/2 linguriță de amestec de fondant în bile în formă de ou.
Așezați ouăle fondante în goluri de prăjituri coapte.