Crustă De Plăcintă Perfectă
Perfect Pie Crust este o crustă care servește 24. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 134 calorii. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, zahărul, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Rob ' s perfect Pie Crust & Pie imprimabil, Plăcintă plată cu mere cu crustă perfectă, și Plăcintă plată cu mere cu crustă perfectă.
Instrucțiuni
Tăiați untul în zaruri de 1/2 inch și readuceți-l la frigider în timp ce pregătiți amestecul de făină.
Așezați făina, zahărul și sarea în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și pulsați de câteva ori pentru a amesteca.
Adăugați untul și scurtarea. Pulsați de 8 până la 12 ori, până când untul are dimensiunea mazărei. Cu mașina în funcțiune, turnați apa cu gheață pe tubul de alimentare și pulsați mașina până când aluatul începe să formeze o bilă. Aruncați - vă pe o scândură făinoasă și rotiți-o într-o minge. Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Tăiați aluatul în jumătate.
Rulați fiecare bucată pe o placă bine făinată într-un cerc cu cel puțin 1 inch mai mare decât tigaia, rostogolindu-se de la centru la margine, rotind și înfăinând aluatul, astfel încât să nu se lipească de tablă. (Ar trebui să vedeți bucăți de unt în aluat.) Îndoiți aluatul în jumătate, lăsați-l în tava de plăcintă fără a vă întinde deloc și desfășurați-l pentru a se potrivi cu tigaia. Cu un cuțit mic ascuțit, tăiați aluatul cu 1 inch mai mare decât tigaia. Îndoiți marginea sub și sertizați marginea fie cu degetele, fie cu dinții unei furculițe.
Fotografie de Steve Giralt