Tiramis Cu Dovleac-Gingersnap 4
Pumpkin-Gingersnap tiramis ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 577 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână calvados, piure de dovleac, scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu dovleac Gingersnap cu semințe de dovleac confiate, Plăcintă Cu Dovleac, și Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea 5 minute. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile, amidonul de porumb, sarea și 1 1/2 căni de zahăr până când zahărul este umezit. Într-o cratiță mare, încălziți laptele doar până la abur.
Bateți 1 cană de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri.
Se toarnă amestecul în laptele din cratiță și se gătește la foc moderat, amestecând constant, până la fierbere și gros, aproximativ 5 minute.
Bateți piureul de dovleac și gătiți, șoptind, timp de 1 minut. De pe foc, amestecați gelatina, vanilia și scorțișoara.
Într-un castron mic pentru microunde, cuptorul cu microunde Calvados cu restul de 1 lingură de zahăr la putere mare timp de 10 secunde, doar până când zahărul este dizolvat.
Aranjați o treime din întregul gingersnaps într-un vas de copt de 9 pe 13 pe 2 1/2 inch. Periați ușor gingersnaps cu o parte din Calvados și acoperiți cu o treime din crema de dovleac. Repetați stratificarea încă de două ori cu restul de ghimbir întregnaps, Calvados și cremă.
Presărați jumătate din ghimbirul zdrobit deasupra și apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața tiramisului. Congelați peste noapte.
Lăsați tiramisul să stea la temperatura camerei timp de 6 ore, până se decongelează.
Se presară cu ghimbirul rămasnaps.