Tiramisu Actualizat

Tiramisu Actualizat
Rețeta actualizată Tiramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr, degete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Actualizat Shepherd ' s Pie, Pizza, Actualizată, și Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea.

Instrucțiuni

1
Așezați gălbenușurile de ou în bolul mixerului și bateți cu atașamentul pentru aproximativ 5 minute, până când sunt foarte ușoare și pufoase.În timp ce gălbenușurile bat, combinați zahărul și 1/4 cană (60 mL) apă într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se încălzește pe aragaz până când ajunge la 250 de grade F. În timp ce mixerul continuă, turnați cu grijă siropul de zahăr pe partea laterală a bolului în ouă. Continuați să bateți timp de 15 minute pentru a aera amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați brânză mascarpone și smântână și bateți până se combină. Umplutura poate fi acum folosită sau refrigerată până la două zile.Rupeți fiecare ladyfinger în bucăți și puneți-l într-o ceașcă de espresso sau folosiți două ladyfingers într-un castron de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se toarnă espresso în fiecare ceașcă, astfel încât degetele să fie umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
5
Adăugați un strop de rom, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
6
Puneți câteva linguri de umplutură de cremă în fiecare cană. Se pudrează ușor cu pudră de cacao și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista