Creveți Francese
Creveții Francese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 80 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, unt, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Francese, Chicken Francese, și Chicken Francese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați fiecare creveți de-a lungul spatelui pentru a se deschide ușor (fluture).
Bateți împreună ouăle și brânza într-un vas puțin adânc; Așezați făina într-un alt vas puțin adânc. Dragați creveții ușor în făină, apoi înveliți complet în amestec de ouă.
Bateți împreună bulionul, vinul și sucul de lămâie; pus deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Rotiți în ulei, apoi unt. Gatiti crevetii in 2 loturi cu un singur strat, adaugand mai mult ulei intre loturi, dupa cum este necesar, pana devin aurii, aproximativ 1 minute de circulatie pe fiecare parte; transferați fiecare lot pe o farfurie când ați terminat.
Se toarnă amestecul de bulion în tigaie și se gătește, învârtind tigaia, până se reduce la jumătate, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă felii de lămâie și pătrunjel și se toarnă peste creveți.