Creveți Asiatici Cu Păstăi De Mazăre Și Ardei Grași

Creveți Asiatici Cu Păstăi De Mazăre Și Ardei Grași
Creveții asiatici cu păstăi de mazăre și ardei grași ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 533 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la landolakes.com are 7 fani. Dacă aveți creveți, ceapă verde, unt de pământ și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată asiatică de creveți cu mazăre de zăpadă, Jicaman și ardei gras, Gemelli Cu Creveți, Ardei Grași Roșii Și Mazăre, și Ardei gras cu creveți și orez de cocos.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista