Covrigi Picante

Covrigi Picante
Covrigi picante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 311 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 89 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Dacă aveți covrigi, piper cayenne măcinat, amestec de pansament și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Covrigi Picante, Covrigi Picante, și Covrigi Picante pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Purple Star Ancient Lakes Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista