Cotlete de porc la grătar Colonel Kentucky

Cotlete de porc la grătar Colonel Kentucky
Cotletele de porc Kentucky Colonel Barbecue ar putea fi doar rețeta de grătar pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 257 de calorii. Pentru 1,71 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 10. Acesta vă este adus de Foodnetwork. Ziua Tatălui va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de usturoi, sos Worcestershire, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor de lingură de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Cotletele de porc la cuptor din Kentucky Kernel, Cotletele de porc la grătar și Cotletele de porc la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția cotletelor de porc și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Luați de pe foc și răciți. Sosul se da la frigider peste noapte pentru a se amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Încinge un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Aplicați sos pe cotlete cu un mop de vase sau o pensulă. Prăjiți până la nivelul dorit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru bine mediu. Se unge cu sos de fiecare dată când sunt răsucite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista