Cotlet De Porc La Grătar, Pere Asiatice Și Ceapă Torpilă

Cotlet De Porc La Grătar, Pere Asiatice Și Ceapă Torpilă
Cotletele de porc la grătar, perele asiatice și ceapa torpilă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 169 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pere asiatice, frunze de salvie, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Calamar la grătar și ceapă torpilă cu măcriș, Cotlet De Porc Și Ceapă La Grătar, și Cotlet de porc și ceapă la grătar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateUșor
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista