Cotlet De Porc Afumat

Cotlet De Porc Afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc afumate. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.57 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, cotlet de porc, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Afumate La Grătar, Cotlete De Porc Cu Muștar Cu Miere Afumată, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Portocale Fumurii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În58 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista