Cornish găină sub o cărămidă
Cornish găină sub o cărămidă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 798 calorii, 51G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Brick Cornish Hens, Găini Cornish La Grătar Cu Cărămidă, și Pui De Cărămidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați de-a lungul ambelor părți ale coloanei vertebrale a găinii; îndepărtați coloana vertebrală și aruncați. Cu un cuțit ascuțit, împărțiți găina în jumătate prin osul sânului. Clătiți și uscați cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Radeți coaja de lămâie și puneți coaja într-un castron mic.
Adăugați pătrunjel, condimente de friptură și usturoi; se amestecă bine. Slăbiți pielea pe pui și frecați condimentele sub și pe piele.
Ungeți jumătățile de găină cu 2 linguri de ulei de măsline.
Preîncălziți cuptorul la 400.
Încălziți uleiul de măsline rămas în tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Așezați jumătățile de găină în tigaie, cu pielea în sus. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 5 minute. Întoarceți jumătățile de găină.
Așezați 1-2 cărămizi curate învelite în folie deasupra jumătăților de găină.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 180 circulatory.