Compot De Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de rubarbă. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 254 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți dreptunghiuri cereale de grâu, scorțișoară măcinată, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot De Rubarbă, Compot De Rubarbă, și Compot De Căpșuni-Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rubarba, zahărul, mierea, untul și scorțișoara într-un castron mare pentru microunde. Acoperiți cu folie de plastic și străpungeți o dată sau de două ori pentru a permite scăparea aburului. Cuptor cu microunde până când rubarba este fragedă, aproximativ 6 minute. Îndepărtați cu grijă folia de plastic și amestecați.
Între timp, rupeți grâul mărunțit în bucăți mai mici într-un bol. Praf cu zahăr și scorțișoară.
Puneți compotul de rubarbă în boluri, acoperiți cu înghețată și presărați cu grâul mărunțit.
Fotografie de Jonny Valiant