Coaste Scurte De Vită Coreeană
Rețeta coaste scurte de vită coreeană este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție conține 865 calorii, 29G de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,06 USD pe porție. Dacă aveți miere, orez, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte Coreene, Coaste Scurte De Vită În Stil Coreean La Grătar, și Galbi Tang (Supă Coreeană De Coaste Scurte De Vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti coaste in 2 linguri. pansament în cuptor olandez sau tigaie mare adâncă la foc mediu-mare 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți coastele din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați pansamentul rămas și morcovii în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se rumenesc usor.
Întoarceți coastele la cuptorul olandez; adăugați ardei iute. Gatiti si amestecati la foc mediu 2 min. Bateți bulionul, sosul de grătar, sucul de portocale, mierea și făina cu biciul până se omogenizează bine; se toarnă peste coaste. Aduceți la fierbere; acoperi. Fierbeti la foc mic 1-1 / 2 ore.
Adăugați morcovi; gatiti 30 min. sau până când coastele și morcovii sunt fragede.
Scoateți coastele, morcovii și ardeii iute din sos; aruncați ardeii iute. Îndepărtați excesul de grăsime din sos. Se amestecă sosul de soia și coaja în sos.
Serviți coaste, morcovi și sos peste orez.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.