Ciuperci marinate picante

Ciuperci marinate picante
Ciupercile marinate picante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 22 de calorii. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de foi de dafin, oțet de vin roșu, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 35%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum ciuperci marinate, brânză marinată și legume marinate.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, combinați oțetul, apa, foile de dafin, zahărul, sarea și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OțetOțet
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
ZahărZahăr
2 Căni De Căprioară Fiartă Cuburi2 Căni De Căprioară Fiartă Cuburi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ciuperci. Se aduce la fierbere; se fierbe 2 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Transferați într-un castron; se acopera si se da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Alune Sărate, împărțite1 Cană Alune Sărate, împărțite
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista