Ciuperci marinate picante
Ciupercile marinate picante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 22 de calorii. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de foi de dafin, oțet de vin roșu, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 35%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum ciuperci marinate, brânză marinată și legume marinate.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combinați oțetul, apa, foile de dafin, zahărul, sarea și usturoiul.
Adăugați ciuperci. Se aduce la fierbere; se fierbe 2 minute. Se răcește ușor.
Transferați într-un castron; se acopera si se da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.