Cheeseburgeri groși și suculenți la grătar

Cheeseburgeri groși și suculenți la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cheeseburgerii groși și suculenți la grătar. O porție conține 539 calorii, 44G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mandrina de vită, brânză, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cheeseburgeri Suculenți La Grătar, Cheeseburgeri Suculenți De Curcan, și Burgeri De Bizoni De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați arborele de măcinat, tubul de alimentare, placa, matrița și șurubul unei mașini de tocat carne în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
2
Întindeți bucățile de vită uniform într-un singur strat pe o farfurie mare sau o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Se pune în congelator și se îngheață până când începe să devină ferm în jurul marginilor, dar încă maleabil, aproximativ 20 de minute. Configurați mașina de tocat carne cu placă de 3/8 inch. Măcinați carnea într-un bol rece. Lucrând rapid, măcinați din nou carnea folosind o placă de 1/4 inch. Dacă mașina de tocat sau carnea începe să se încălzească prea mult în timpul procesului de măcinare, reveniți la congelator timp de 10 minute înainte de a continua măcinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
1
Întindeți bucățile de vită uniform într-un singur strat pe o farfurie mare sau o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Se pune în congelator și se îngheață până când începe să devină ferm în jurul marginilor, dar încă maleabil, aproximativ 20 de minute. Lucrând în trei loturi, așezați cuburi de carne în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă mărunt, aproximativ 15 până la 20 de impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Transferați într-un castron și repetați cu carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Formați carnea de vită în patru chiftele cu aproximativ 1/2 inch mai late decât chiflele burger, cu o ușoară depresiune în centru pentru a ține cont de bombarea în timp ce gătesc. Condimentați generos cu sare și piper și dați-l la frigider până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Hamburger BunHamburger Bun
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se întinde uniform pe o parte a grătarului de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați burgerii direct peste cărbuni fierbinți, acoperiți cu orificiile de aerisire deschise și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când sunt bine carbonizați și Centrul burgerilor înregistrați 110 km f pe un termometru de citire instantanee, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Așezați brânza deasupra burgerilor și continuați să gătiți până când brânza este topită și burgerii înregistrează 125 de euro F pentru mediu rar sau 135 de euro F pentru mediu, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8
Transferați burgerii pe o farfurie mare.
9
Prajiti chiflele peste centrul gratarului pana se rumenesc si se incalzesc. Top burgeri după cum doriți, așezați în chifle și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista