Champagne Julep

Champagne Julep
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos, și băuturi vegane? Champagne Julep ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 188 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână zahăr, frunze de mentă, apă caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie de căpșuni #sundaysupper, și Cupcakes De Șampanie Cu Glazură Dulce De Unt De Șampanie.

Instrucțiuni

1
Așezați frunzele de mentă într-un pahar înalt de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
2
Adăugați zahăr și apă caldă; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Adăugați gheață zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
4
Se toarnă coniac; se amestecă. Se acoperă cu vin spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
ConiacConiac
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista