Cha ca Thang Long : pește de mărar vietnamez cu Turmeric
Rețeta Cha ca Thang Long : peștele de mărar vietnamez cu Turmeric ar putea satisface pofta ta vietnameză în jur 45 minute. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $ 4.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 849 calorii. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de ardei iute, galangal, zahăr de palmier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pește Turmeric vietnamez cu tăiței de orez, mărar și Nuoc Cham, Tilapia vietnameză cu Turmeric și mărar, și Tilapia Vietnameză Cu Turmeric Și Mărar.
Instrucțiuni
1
Pregătirea galangalului: curățați bucata de galangal și îndepărtați orice murdărie. Curățați rădăcina galangală cu marginea unei linguri, feliați-o și tăiați-o în fâșii de julienne. Pune deoparte.Pregătirea peștelui: spălați peștele și uscați-l folosind prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Galangal
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Tăiați fileurile în bețișoare dreptunghiulare groase de 1 inch.
3
Așezați într-un vas puțin adânc. Condimentați peștele cu pudră de ceapă, 2 căței de usturoi, pudră de turmeric, șalotă, galangal, zahăr de palmier și pudră de chili roșu. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Turmeric
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Zahăr De Palmier
Galangal
şalotă, Rasă Sau Tocată
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei. Marinati pestele nu mai mult de 30 de minute.Se usucă peștele încă o dată și se îndepărtează umezeala. Condimentează cu sare Kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se amestecă bine.
6
Transferați câteva bețișoare de pește odată pe o farfurie. Folosind o strecurătoare cu plasă fină, presărați puțină făină (dacă este folosită) peste bețișoarele de pește și scuturați excesul de făină.Gătirea peștelui de mărar: într-o tigaie, încălziți uleiul și prăjiți usturoiul rămas până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Mărar
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți usturoiul și lăsați-l deoparte. Odată ce uleiul are o aromă frumoasă de usturoi, scuturați ușor excesul de făină de pe fiecare băț de pește încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Așezați peștele în ulei, asigurându-vă că bețișoarele de pește nu se ating. Jiggle tigaia pentru a vă asigura că peștele nu se lipește de fundul tigaiei și că este complet acoperit cu ulei. Gatiti aproximativ 2-3 minute (in functie de grosimea fripturii) pana devin usor aurii, intoarceti fiecare bucata (eu folosesc betisoare pe care mi se pare mai usor de manevrat; ai putea folosi un strungar de peste cu fante) si prajiti cealalta parte inca 2-3 minute pana cand sunt crocante si se rumenesc usor. Jiggle din nou tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Betisoarele
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Așezați bețișoarele de pește pe un prosop de hârtie. Repetați până când toate bastoanele sunt used.In aceeași tigaie, adăugați ceapa verde și pene de ceapă. Saut până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați jumătate din cantitatea de mărar proaspăt, amestecați și gătiți timp de un minut până când este parfumat. Întoarceți bețișoarele de pește și usturoiul prăjit în tigaie. Condimentează cu un strop de sos de pește. și acoperiți cu mărarul rămas. Opriți focul și presărați alune. Jiggle tigaia pentru a lăsa toate aromele să se amestece. Ajustează seasoning.To verificați "coacerea", tăiați un băț de pește în jumătate; culoarea interiorului trebuie să fie albă și opacă. Dacă este încă limpede până la translucid, puneți-l înapoi în tigaie.Timp de asamblare: într-un castron, combinați salata verde, ierburile vietnameze și castraveții. Aruncă bine.Când sunteți gata de servit, așezați verdeața în fiecare castron individual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Sos De Pește
Mărar
1-1/2 Oz. Gin
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Verzii
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Adăugați tăiței de vermicelli și acoperiți cu peștele de mărar și câteva felii de ardei iute (dacă este folosit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mărar
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
12
Se servește cald cu pene de tei, ardei iute verzi feliate și sos tradițional de scufundare cu pastă de creveți Hanoi (mm ruc, care are un gust foarte puternic-voi posta rețeta în weekend) sau NC mm pe lateral.În mod tradițional, acest fel de mâncare este servit și cu biscuiți de orez cu susan negru.Bucurați-vă cu un pahar înalt de ghimbir răcit și băutură de lămâie.Bon apptit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve Piersici, Scurse
Biscuiți De Orez
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Belacan
Pană De Var
Elixirul G
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.