Cha ca Thang Long : pește de mărar vietnamez cu Turmeric

Cha ca Thang Long : pește de mărar vietnamez cu Turmeric
Rețeta Cha ca Thang Long : peștele de mărar vietnamez cu Turmeric ar putea satisface pofta ta vietnameză în jur 45 minute. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $ 4.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 849 calorii. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de ardei iute, galangal, zahăr de palmier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pește Turmeric vietnamez cu tăiței de orez, mărar și Nuoc Cham, Tilapia vietnameză cu Turmeric și mărar, și Tilapia Vietnameză Cu Turmeric Și Mărar.

Instrucțiuni

1
Pregătirea galangalului: curățați bucata de galangal și îndepărtați orice murdărie. Curățați rădăcina galangală cu marginea unei linguri, feliați-o și tăiați-o în fâșii de julienne. Pune deoparte.Pregătirea peștelui: spălați peștele și uscați-l folosind prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GalangalGalangal
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Tăiați fileurile în bețișoare dreptunghiulare groase de 1 inch.
3
Așezați într-un vas puțin adânc. Condimentați peștele cu pudră de ceapă, 2 căței de usturoi, pudră de turmeric, șalotă, galangal, zahăr de palmier și pudră de chili roșu. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
TurmericTurmeric
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
GalangalGalangal
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei. Marinati pestele nu mai mult de 30 de minute.Se usucă peștele încă o dată și se îndepărtează umezeala. Condimentează cu sare Kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se amestecă bine.
6
Transferați câteva bețișoare de pește odată pe o farfurie. Folosind o strecurătoare cu plasă fină, presărați puțină făină (dacă este folosită) peste bețișoarele de pește și scuturați excesul de făină.Gătirea peștelui de mărar: într-o tigaie, încălziți uleiul și prăjiți usturoiul rămas până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
MărarMărar
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți usturoiul și lăsați-l deoparte. Odată ce uleiul are o aromă frumoasă de usturoi, scuturați ușor excesul de făină de pe fiecare băț de pește încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Așezați peștele în ulei, asigurându-vă că bețișoarele de pește nu se ating. Jiggle tigaia pentru a vă asigura că peștele nu se lipește de fundul tigaiei și că este complet acoperit cu ulei. Gatiti aproximativ 2-3 minute (in functie de grosimea fripturii) pana devin usor aurii, intoarceti fiecare bucata (eu folosesc betisoare pe care mi se pare mai usor de manevrat; ai putea folosi un strungar de peste cu fante) si prajiti cealalta parte inca 2-3 minute pana cand sunt crocante si se rumenesc usor. Jiggle din nou tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Așezați bețișoarele de pește pe un prosop de hârtie. Repetați până când toate bastoanele sunt used.In aceeași tigaie, adăugați ceapa verde și pene de ceapă. Saut până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați jumătate din cantitatea de mărar proaspăt, amestecați și gătiți timp de un minut până când este parfumat. Întoarceți bețișoarele de pește și usturoiul prăjit în tigaie. Condimentează cu un strop de sos de pește. și acoperiți cu mărarul rămas. Opriți focul și presărați alune. Jiggle tigaia pentru a lăsa toate aromele să se amestece. Ajustează seasoning.To verificați "coacerea", tăiați un băț de pește în jumătate; culoarea interiorului trebuie să fie albă și opacă. Dacă este încă limpede până la translucid, puneți-l înapoi în tigaie.Timp de asamblare: într-un castron, combinați salata verde, ierburile vietnameze și castraveții. Aruncă bine.Când sunteți gata de servit, așezați verdeața în fiecare castron individual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Sos De PeșteSos De Pește
MărarMărar
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
VerziiVerzii
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Adăugați tăiței de vermicelli și acoperiți cu peștele de mărar și câteva felii de ardei iute (dacă este folosit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
MărarMărar
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
12
Se servește cald cu pene de tei, ardei iute verzi feliate și sos tradițional de scufundare cu pastă de creveți Hanoi (mm ruc, care are un gust foarte puternic-voi posta rețeta în weekend) sau NC mm pe lateral.În mod tradițional, acest fel de mâncare este servit și cu biscuiți de orez cu susan negru.Bucurați-vă cu un pahar înalt de ghimbir răcit și băutură de lămâie.Bon apptit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Biscuiți De OrezBiscuiți De Orez
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
BelacanBelacan
Pană De VarPană De Var
Elixirul GElixirul G
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista