Cele mai bune ciuperci umplute cu fructe de mare

Cele mai bune ciuperci umplute cu fructe de mare
Cele mai bune ciuperci umplute cu fructe de mare este o rețetă de pescuit cu 12 porții. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 109 calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsimi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 126 ar spune că a fost perfectă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. Un amestec de sare și piper măcinat, pesmet, crab de zăpadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 47%, ceea ce este destul de bun. Cele mai bune ciuperci umplute cu fructe de mare, ciuperci umplute cu fructe de mare creole și pastele subțiri cu fructe de mare cu sparanghel și ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o tavă de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pune crema de branza, galbenus de ou, 1 lingura pesmet, ceapa verde, suc de lamaie, sos Worcestershire, praf de usturoi, sare si piper in bolul unui mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se amestecă până se omogenizează și se omogenizează. Încorporați crabul de zăpadă și creveții. Umpleți ciupercile cu acest amestec și presați pesmetul rămas pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
CrabiCrabi
4
Puneți pe tava de copt cu umplutura în sus odată ce este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ciupercile s-au înmuiat ușor, 12 până la 14 minute. Setați cuptorul la Broil și prăjiți ciupercile timp de câteva minute, până când vârfurile sunt aurii și clocotite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și rosé spumant sunt alegerile mele de top pentru ciuperci umplute. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista