Ceai Verde Latte

Ceai Verde Latte
Nevoie de un băutură fără gluten și vegană? Ceaiul verde Latte ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 30 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceai, lapte de soia, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino, Ceai verde latte, și Matcha Ceai Verde Latte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați laptele de soia, apa, pulberea de ceai verde și zahărul. Se încălzește la foc mediu în timp ce se bate până se încălzește și se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatchaMatcha
Lapte De SoiaLapte De Soia
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se toarnă în cani și se bucură.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista