Ceai Rusesc

Ceai Rusesc
Nevoie de un băuturi vegetariene? Ceaiul rusesc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 72. 8 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de băuturi pentru micul dejun portocaliu, apă, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Sala De Ceai Rusă Dressing Rusesc, Cameră de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing de salată dintr-un loc cu o istorie bogată, și Ceai Cu Gheață Thailandeză.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat timp de până la 6 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Așezați 2 lingurițe amestec de ceai într-o cană; se amestecă în apă clocotită până se dizolvă amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
CeaiCeai
DificultateGreu
Gata În5 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista