Castron Cu Fructe De Marshmallow

Castron Cu Fructe De Marshmallow
Bolul cu fructe de Marshmallow ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Un amestec de suc de lămâie, făină, topping bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Dip De Fructe De Marshmallow, Marshmallow-Pătrate De Fructe, și Salată De Fructe De Marshmallow.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ananasul și fructele amestecate, rezervați 1 cană de suc. Puneți fructele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
2
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și făina. Se amestecă sucul de lămâie și sucurile de fructe rezervate până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura la minim; gătiți și amestecați timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ouă. Întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Se ia de pe foc. Se răcește complet.
5
Îndoiți toppingul biciuit, marshmallows, ananas și fructe amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Pachete Fiecare) Fructe Amestecate Neindulcite CongelatePachete Fiecare) Fructe Amestecate Neindulcite Congelate
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
6
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista