Caserola Falafel

Caserola Falafel
Caserola Falafel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 36 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Dacă aveți ouă, amestec de falafel, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ falafel | cum se face falafel / falafel cu năut, Regele falafelului și falafelul lui Shawarma din ' New York a la Cart, și Falafel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, folosiți o furculiță sau bateți pentru a amesteca falafel mix cu 1 1/4 căni de apă, ouă, coajă de lămâie, suc de lămâie și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă într-o caserolă cu ulei, puțin adâncă, de 8 inci; amestecul trebuie să aibă o adâncime de aproximativ 1 inch.
3
Coaceți într-un cuptor de 350 până când este ferm în centru când este apăsat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Tăiați sau scoateți porții de falafel pentru a servi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista