Caserola Falafel
Caserola Falafel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 36 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Dacă aveți ouă, amestec de falafel, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ falafel | cum se face falafel / falafel cu năut, Regele falafelului și falafelul lui Shawarma din ' New York a la Cart, și Falafel.
Instrucțiuni
Într-un castron, folosiți o furculiță sau bateți pentru a amesteca falafel mix cu 1 1/4 căni de apă, ouă, coajă de lămâie, suc de lămâie și pătrunjel.
Se toarnă într-o caserolă cu ulei, puțin adâncă, de 8 inci; amestecul trebuie să aibă o adâncime de aproximativ 1 inch.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când este ferm în centru când este apăsat, aproximativ 30 de minute.
Tăiați sau scoateți porții de falafel pentru a servi.