Carpaccio de pepene galben cu var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Carpaccio de pepene galben cu var. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 120 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr, mentă plus frunze și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Carpaccio De Pepene Galben, Pepene galben cu sirop de var, și Melon Lime Cooler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Adăugați crenguțe de mentă și chile.Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugațifasole.
Scoateți siropul de pe foc; acoperiți șilăsați abrupt timp de 15 minute pentru ca aromele să se infuzeze.
Se strecoară siropul printr-o sită cu ochiuri fineîntr-un castron mic; se amestecă var juice.DO înainte: siropul se poate face cu 1 săptămânăînainte. Păstrați la rece.
Aranjați feliile de pepene galben într-un vas de copt de sticlă de 13x9x2".
Se toarnă sirop peste pepene galbenvas de copt. Acoperiți cu folie de plastic șise răcește timp de 2 ore pentru a permite aromelor să se contopească.
Împărțiți felii de pepene galben între plăci, suprapunândele decorativ.
Se toarnă restulsirop în vas într-un ulcior mic. Faceți înainte: carpaccio de pepene galben poate fi făcut până la 5 oreînainte. Acoperiți și răciți pepene galben și rămânesirop separat.
Stropiți puțin sirop peste pepene galben.
Așezați o lingură de sorbet în centrul fiecărei farfurii, dacă folosiți; garnisiți cu frunze de mentă și coajă de tei.