Carnea de vită italiană a bunicii Maul
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru repertoriul dvs., carnea de vită italiană a bunicii Maul ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 120g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1283 calorii. Pentru 6,61 USD pe porție, primești un fel principal care servește 3. Această rețetă de la Allrecetes are 8 fani. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, semințe de susan, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Polarul lui Todd Maul, Chiftea italiană a bunicii, și Celebrele chiftele italiene ale bunicii.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați friptura. Înveliți friptura uniform cu făina; condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul în uleiul fierbinte; se fierbe carnea de vită în ulei până când toate părțile se rumenesc ușor.
Transferați friptura într-un aragaz lent.
Se toarnă apa peste friptură.
Gatiti la foc mic timp de 5 ore.
Adăugați semințele de anason și semințele de susan în aragazul lent și gătiți încă 4 ore.
Adăugați ardeiul gras verde și continuați să gătiți până când carnea este fragedă și ușor de desprins, încă aproximativ 1 oră.