Carne de vită -Bomba- Bourguignon

Carne de vită -Bomba- Bourguignon
Carne de vită -The Bomb- Bourguignon necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1105 calorii, 60 g de proteine și 73 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 9,37 USD per porție, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de oregano proaspăt, parmezan, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 88 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Beef -The Bomb- Bourguignon, Beef bourguignon (bœuf bourguignon / bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy) și Beef bourguignon (bœuf bourguignon / bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un castron nemetalic, combinați 3/4 cană de vin roșu, 1 linguriță de sare, 2 lingurițe de piper și 2 linguri de sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați friptura de coastă și lăsați la marinat timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ribeye SteakRibeye Steak
4
Gătiți slănina într-o tigaie mare, la foc mediu mic pentru a preda încet grăsimea. Când sunt crocante, scoateți-le pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie, păstrând grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Scoateți carnea de vită din marinată, uscați și adăugați-o în tigaia cu grăsimea de bacon. Gatiti la foc mediu-mare, rumenind carnea pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Scoateți carnea din tigaie, pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Adăugați ulei suplimentar, dacă este necesar, până la 2 până la 3 linguri de grăsime totală în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Adăugați morcovii, păstârnacul și ceapa congelată. Gatiti pana ce ceapa devine maro deschis, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
9
Adăugați făina în amestecul de legume pentru a face un roux. Când rouxul începe să se rumenească, adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute. Se deglasează cu vinul roșu rămas și se amestecă cu bulionul de vită. Se reduce la foc mediu timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
10
Adăugați carnea de vită rumenită, baconul fiartă, cimbru, pătrunjelul și oregano. Ajustați condimentele, după gust, cu 1 linguriță de sare și piper proaspăt spart.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Bacon GătitBacon Gătit
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
11
Se transferă într-un vas de servire, se ornează cu parmezan și ceapă prăjită și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista