Cartof Copt De Bază Cu Slănină, Smântână Și Topping De Arpagic

Cartof Copt De Bază Cu Slănină, Smântână Și Topping De Arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartoful copt de bază cu slănină, smântână și Topping de arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de cartofi roșii, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tocană africană de nuci măcinate cu smântână-Topping de arpagic, Smântână, arpagic și ouă Diavolite de slănină, și Cartofi la cuptor cu smântână de arpagic.
DificultateMediu
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista