Carne de porc Marsala
Marsala de porc ar putea fi doar băutura pe care o cauți. Această rețetă servește 2 și costă 2,47 USD per porție. O porție conține 595 de calorii, 35 g de proteine și 18 g de grăsimi. Un amestec de muschi de porc, usturoi, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ porc Marsala, Porc și Marsala și Pork Marsala.
Instrucțiuni
Gătiți linguine conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, căliți ciupercile în ulei și unt până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Se amestecă vinul, pasta de roșii, sare și piper până se omogenizează.
Adăugați carne de porc. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până se încălzește.
Scurge linguine; se serveste cu amestec de carne de porc.