Carne de porc dulce pentru burritos
Carne de porc dulce pentru burritos durează aproximativ 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 267 de calorii, 14 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți per porție. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mexicane. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 99 ar spune că a fost perfect. Un amestec de condimente pentru fajita, ardei iute, friptură de umăr de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 71%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Burritos cu porc dulce înăbușit, Burritos cu porc dulce înăbușit și Burritos cu porc dulce înăbușit.
Instrucțiuni
Pune friptura de porc în vasul unui aragaz lent și adaugă 4 căni de apă. Gatiti la maxim 5 ore.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent și scurgeți lichidul.
Tăiați carnea de porc în 4 bucăți și lăsați-o deoparte. Pasti salsa in blender.
Combinați salsa în piure, cola, zahăr brun, condimente pentru fajita, condimente pentru taco și ardei iute verzi în vasul de la aragazul lent.
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc mare încă 3 ore.
Scoateți carnea de porc și tăiați-o cu 2 furculițe.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "