Cajun Prime Rib Roast

Cajun Prime Rib Roast
Cajun Prime Rib friptură ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 88G de proteine, 162g de grăsime, și un total de 1871 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 13,37 USD pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Dacă aveți pudră de usturoi, amestec de condimente cajun, friptură de coaste prime și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un fel principal scump. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 83%. Rețete similare sunt Prime Rib Roast, Prime Rib Roast, și Prime Rib Roast.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 500 grade F (260 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați Coasta primă într-o tigaie de prăjire și frecați peste tot cu sosul de ardei iute. Se presară uniform cu praf de usturoi și condimente Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Condimente CajunCondimente Cajun
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Prim RibPrim Rib
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Prăjiți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, apoi reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C) și continuați să prăjiți la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 30 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
În timp ce friptura se odihnește, răzuiți picăturile din tigaia de prăjire într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Așezați tigaia la foc mediu și amestecați ciupercile feliate. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile s-au inmuiat si au inceput sa-si elibereze lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Serviți alături de coastele prime feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Neboan Albarino cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Neboa Albarino
Neboa Albarino
Mai rece, altitudine mai mare Condado do Subregiune ceai dă naștere la o expresie proaspătă, precisă a Albari cca în general și acest site special dă o dungă minerală intensă prin vin. Un nas floral, înflorit, cu arome de piersici și caise, care se desfășoară pe palat cu structură întinsă, fructe proaspete complexe, greutate subevaluată la mijlocul palatului, toate pe o coloană vertebrală puternică de aciditate minerală.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții3
Scor De Sănătate72
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista