Burgeri Hominy-Pinto cu ardei iute Poblano prăjiți

Burgeri Hominy-Pinto cu ardei iute Poblano prăjiți
Hamburgerii Hominy-Pinto cu ardei iute Poblano prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.92 pe portie. O porție conține 507 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de canolan, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Seitan afumat, fasole Pinto și tocană de Hominy, și Carne de porc și Hominy în supă de ardei iute roșu / tocană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați ardeii iute pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe la 3 inci de la căldură 8 minute sau până se înnegrește și se carbonizează, întorcându-se după 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați într-o pungă de plastic rezistentă; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și aruncați pielea.
5
Tăiați fiecare chile pe lungime în 4 benzi; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
8
Puneți amestecul de ceapă, sare, fasole și hominy într-un robot de bucătărie; pulsează până la măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
FasoleFasole
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Combinați amestecul de fasole și 1/2 cană masa într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de fasole în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Așezați 1/4 cană masa rămasă într-un vas puțin adânc; pateuri de dragare în masa.
11
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 4 minute. Întoarceți chiftelele. Top fiecare patty cu 3 linguri de brânză; gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Combinați smântâna și salsa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Întindeți 1 lingură de amestec de smântână pe jumătatea superioară a fiecărui coc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
RolaRola
15
Așezați chiftelele pe jumătățile inferioare ale chiflelor; acoperiți fiecare porție cu 2 fâșii de piper. Acoperiți cu vârfuri de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
RolaRola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista