Burgeri cu roșii uscate la soare și brânză albastră

Burgeri cu roșii uscate la soare și brânză albastră
Burgerii de roșii și brânză albastră uscați la soare necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 336 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de sos de friptură, muștar, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ciuperci umplute cu brânză albastră și Pesto de roșii uscate la soare, Ciuperci umplute cu brânză albastră și Pesto de roșii uscate la soare, și Ciuperci umplute cu brânză albastră și Pesto de roșii uscate la soare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, roșiile uscate la soare, brânza albastră, arpagicul, sosul de friptură, sosul de ardei iute, sosul Worcestershire, piperul negru, sarea și muștarul. Acoperiți și dați la frigider timp de două ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare. Formați ușor amestecul în douăsprezece chiftele de dimensiuni egale.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Grill burgeri timp de cinci minute pe fiecare parte, sau la coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Serviți pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Cheeseburger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Ai putea încerca Shafer Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Shafer Napa Valley Merlot
Shafer Napa Valley Merlot
Trageți dopul de pe un Merlot Shafer și veți găsi un vin elegant și elegant, care ocupă centrul atenției cu toate fructele sale varietale atrăgătoare, nu un Merlot care joacă dublură la un Cabernet Sauvignon. Câștigând complexitate din diversele sale surse de vie, acest Merlot își extrage strugurii din podgorii selectate din Valea Napa. Amestecat cu cantități mici de Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon și îmbătrânit în stejar francez, servește arome de fructe de prune și cireșe negre și o textură suplă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista