Bunica Lizzie ' s Cornbread Dressing

Bunica Lizzie ' s Cornbread Dressing
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați pansamentul de porumb al bunicii Lizzie. Această rețetă servește 10. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 546 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, ceapă, pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sos de pâine de porumb al bunicului Estelle, Bunica mea ' s Greacă Dressing, și Pansamentul de pasăre al bunicii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 pe 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați cuburile de pâine pe o foaie mare de copt și prăjiți-le la cuptor până se rumenesc ușor, 30 de minute, întorcându-se o dată după 15 minute. Puneți deoparte să se răcească. Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-o tigaie medie, sotează ceapa în grăsimea de curcan până devine translucidă și înmuiată, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute. Într-un castron foarte mare, zdrobiți pâinea de porumb din lapte de unt, cuburile de pâine prăjită și firimiturile de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați ceapa și ouăle și aruncați cu o furculiță până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
6
Adăugați 3 căni de bulion și amestecați-l bine, adăugând mai multe după cum este necesar pentru a face un pansament foarte umed, dar nu supy. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
7
Coaceți în tigaia pregătită până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Se toarnă 2 linguri de ulei într-o tigaie din fontă de 9 inci bine condimentată și se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Puneți făina de porumb într-un bol mare de amestecare. Faceți o fântână în făina de porumb și adăugați restul de 2 linguri ulei. Cu o furculiță, amestecați suficient lapte de unt pentru a face un aluat gros, dar care poate fi turnat cu ușurință în tigaia fierbinte. Este posibil să nu aveți nevoie de toate cele 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Turnați cu grijă aluatul în tigaie. Uleiul va veni în jurul marginilor. Folosiți spatele unei linguri pentru a netezi acest lucru peste vârful aluatului. Continuați să încălziți aragazul timp de 1 minut, apoi transferați tigaia în cuptor și coaceți pâinea de porumb până se rumenesc deasupra, aproximativ 20 de minute. Întoarceți imediat pâinea de porumb pe un suport de răcire pentru a menține crusta crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dr.H. Thanisch (Erben m Oktolller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Dr. H. Thanisch (Erben M Oktyller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett
Dr. H. Thanisch (Erben M Oktyller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett
Vinul prezintă un buchet pronunțat de fructe roșii și galbene foarte coapte, cu note exotice și ușor picante, cu aciditate bine integrată. Mineralitatea slatey atât de tipică pentru Mosel adaugă o complexitate suplimentară.Acest vin se potrivește excelent cu alimentele delicate. Încercați acest vin cu carne de vită, crustacee, păsări de curte prăjite sau pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista