Budincă De Pâine Aburită

Budincă De Pâine Aburită
Budinca de pâine aburită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 419 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, pesmet, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, Budincă De Coacăze Aburită, și Budinca Aburita La Gura Sobei.

Instrucțiuni

1
În partea de sus a 1-1/2-qt. cazan dublu, puneți untul topit; pus deoparte. Într-un castron, combinați oul, laptele, siropul de porumb, zahărul, bicarbonatul de sodiu și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
CondimenteCondimente
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BolBol
2
Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă stafidele și firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
3
Se toarnă peste untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Adăugați cel puțin 3 in. de apă până la fundul cazanului dublu; acoperiți și aburiți la foc mediu-mic timp de 1-1/2 ore. Între timp, pentru sos, combinați untul, zahărul, apa, oul și sucul de lămâie într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
6
Serviți sosul fierbinte peste budinca caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Budinca de pâine în meniu? Încercați să împerecheați cu Madeiran și Pedro Ximincornez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximincarnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ashbrook Estate Verdelho cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Ashbrook Estate Verdelho
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condiment pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncăruri picante, cu aromă completă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompense cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltarea de caractere de nuci și toasty.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista