Budinca Din Africa De Sud

Budinca Din Africa De Sud
Budinca din Africa de Sud ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 522 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină de tort, zahăr superfin, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Malva, Desert Copt Din Africa De Sud, Africa De Sud Sambal, și Pâine Din Semințe Din Africa De Sud pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. The Winery of Good Hope full Berry Pinotage cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Acest vin prezintă un gust răcoritor, dar suculent, cu fructe de pădure negre, prune, fructe negre sălbatice și un sucrosit natural minunat. Are o textură suplă, cu taninuri integrate, suple și niște condimente atractive pe finisaj. Incredibil de moreish!
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista