Brânză de Broccoli și șuncă Quiche

Brânză de Broccoli și șuncă Quiche
Rețeta de Broccoli brânză și Quiche de șuncă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home necesită praf de usturoi, șuncă, piper și ouă. Această rețetă este plăcută de 10 mâncăruri și bucătari. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest curs principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quiche brânză fără crustă cu Broccoli și șuncă, Quiche Cu Șuncă Brânză, și Șuncă ușoară și quiche brânză.

Instrucțiuni

1
Așezați maro de hash într-un 9-in uns. placă de plăcintă sigură pentru microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 3 minute sau până la decongelare. Apăsați pe partea de jos și la jumătatea părților laterale ale plăcii. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Se presară brânză, șuncă și broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
BrânzăBrânză
șuncășuncă
3
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele și condimentele; se toarnă peste amestecul de șuncă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 70% putere timp de 5-7 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
OuăOuă
LapteLapte
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuțitCuțit
BatetiBateti
BolBol
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: Vin Spumant, șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Vinul spumant, șampania și Bordeaux sunt alegerile mele de top pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ai putea încerca Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista