Brioșe Vegane Cu Afine Cu Banane

Brioșe Vegane Cu Afine Cu Banane
Brioșele vegane cu afine cu banane sunt un vegan mâncare de dimineață. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 201 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână apă, făină de patiserie, înlocuitor de ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Brioșe Streusel Cu Banane Cu Afine Vegane, Blissful Blueberry Banana Spelt Briose (vegan + rafinat fără zahăr), și Brioșe Cu Banane Jowar Fără Ouă-Brioșe Vegane Cu Sorg Cu Banane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți cupele de brioșă sau tapetați cu căptușeli de brioșă din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare combinați piureul de banane, zahărul, praful de copt, sarea și făinurile; se amestecă până se omogenizează. Într-un castron mic sau cană combinați înlocuitorul de ouă și apă; se amestecă în amestecul de banane. Îndoiți în afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
Praf De CoptPraf De Copt
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
AfineAfine
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lingurați aluatul uniform, aproximativ 1/4 cană fiecare, în căni de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista