Brioșe duble cu banane și ciocolată

Brioșe duble cu banane și ciocolată
Brioșe cu banane cu ciocolată dublă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul micului dejun. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 281 de calorii, 3 g de proteine și 12 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână cacao de copt, zahăr, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe cu banane cu ciocolată dublă, Brioșe cu banane cu ciocolată dublă și Brioșe cu banane cu ciocolată dublă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un castron mic, combinați bananele, uleiul și oul; amestecați ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați fulgi de ciocolată. Umpleți cupe de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când brioșele sunt testate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista