Brioșe Cu Brânză De Ardei

Brioșe Cu Brânză De Ardei
Brioșele cu brânză de ardei necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 172 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte prietenoasă cu bugetul. Un amestec de lapte, brânză Monterey jack, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Brioșe cu slănină, brânză și piper, Brioșe cu ouă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, brânză și ardei gras verde, și Briose cu ou de Broccoli și ardei roșu.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt cremoase; adăugați oul, bătând doar până când amestecul este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Pieptănarea făinii, a prafului de copt, a sării și a brânzei; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu lapte, terminând cu amestecul de făină. Puneți lingura în tigăi de briose unse, umplând două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
3
Coaceți la 375 timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți imediat din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista