Bomboane de ciocolată cu mentă

Bomboane de ciocolată cu mentă
Rețeta Bomboane cu ciocolată și mentă se poate face în aproximativ 20 de minute. Pentru 19 cenți per porție, primești un aperitiv care servește 36. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 157 de calorii, 1 g de proteine și 6 g de grăsimi per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr de cofetă, extract de mentă, lapte condensat și shortening. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor din America Centrală. Este perfect pentru Crăciun. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 11%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: bezele cu ciocolată cu înghețată, bomboane cu mentă și sos de ciocolată-mentă, bomboane de ciocolată cu unt de soare și bomboane de ciocolată și nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați laptele și extrageți. Se amestecă 3-1/2 până la 4 căni de zahăr de cofetă pentru a forma un aluat tare. Se intoarce pe o suprafata presarata usor cu zahar de cofetarie. Frământați în zahăr rămas suficient pentru a forma un aluat foarte tare și să nu mai fie lipicios. Modelați în 1 inch. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie cerată. Aplatizați în 1-1/2 inchi. cercuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Se lasa sa se usuce 1 ora. Întoarceți și lăsați să se usuce încă 1 oră. Topiți chipsurile de ciocolată și shortening-ul într-un boiler dublu sau într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; se răcește ușor. Înmuiați chiftele în amestec de ciocolată și puneți-le pe hârtie cerată să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista