Boabe în jeleu de șampanie
Boabele din Jeleu de șampanie durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 176 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, apă, gelatină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Funcționează bine ca o garnitură la preț rezonabil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fructe de padure cu crema de sampanie, Jeleu De Șampanie, și Boabe îmbibate cu șampanie cu frișcă.
Instrucțiuni
Puneți apa într-o cratiță mare; se presara cu gelatina.
Se lasă să stea 2 minute.
Adăugați zahăr. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana se dizolva zaharul si gelatina (nu fierbeti).
Măsurați 4 căni de șampanie; puneți deoparte șampania rămasă și răciți pentru o altă utilizare. Amestecați încet cele 4 căni de șampanie și 2 căni de suc de struguri în cratiță.
Transfer la un 13-in. x 9 inch. vas acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se dă la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Folosind un masher de cartofi, rupeți ușor jeleul de șampanie.
Puneți jeleul și fructele de pădure în 12 feluri de desert. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore înainte de servire.