Bile De Orez La Grătar

Bile De Orez La Grătar
Bilele de orez la grătar sunt o garnitură care servește 4. O porție conține 299 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mirin, arpagic, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bile De Orez La Grătar, Bile De Orez, și Bile De Orez.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru această rețetă este important să folosiți orez alb japonez cu bob scurt, numit uneori și orez sushi. Orezul brun și orezul cu bob lung nu vor funcționa. Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului impreuna cu sarea. În timp ce orezul se gătește, aduceți sosul de soia și mirinul la fierbere la foc mic până când se reduce cu aproximativ jumătate. Scoateți-l de pe foc și amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob LungOrez Cu Bob Lung
Orez BrunOrez Brun
OrezOrez
Sos De SoiaSos De Soia
UntUnt
BoabeBoabe
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Când orezul este gata și răcit doar puțin (ar trebui să fie încă fierbinte), tăiați o bucată pătrată de folie de plastic și îngrămădiți 1/4 din orezul gătit în centru. Înfășurați plasticul în jurul său și folosiți-vă mâinile pentru a-l apăsa împreună într-un triunghi gros de 1 inch. Asigurați-vă că sunt ambalate dens împreună, astfel încât să nu se destrame pe grătar. Repetați cu orezul rămas și folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Folosiți o perie de patiserie pentru a unge 1 parte a bilelor de orez cu amestecul de unt și puneți-le pe grătar, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Lăsați-le la grătar până se rumenesc și crocante pe 1 parte, aproximativ 5 minute) apoi periați blaturile bilelor de orez cu amestecul de unt. Întoarceți-le folosind clești și grătar până când a doua parte este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
7
Transferați bilele de orez într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
8
Periați din nou cu amestecul de unt și garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ArpagicArpagic
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista