Bazat pe: aperitiv de pizza cu legume reci

Bazat pe: aperitiv de pizza cu legume reci
Bazat pe: aperitivul Pizzan de legume reci necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție conține 321 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți cremă de brânză, brânză mozzarella, rulouri de semilună și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Aperitiv De Legume Pizza, Pizza Cu Legume Reci, și Grădină De Legume Aperitiv Pizza.

Instrucțiuni

1
Desfaceți rulourile de semilună și puneți-le într-un 15-in fără grăsime. x 10-în. x 1-în. tava de copt. Aplatizați aluatul pentru a se potrivi cu tigaia, etanșând cusăturile și perforațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Coaceți la 375 de minute timp de 10 minute sau până se rumenesc. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un castron mic, bateți maioneza, crema de brânză și mărarul până se omogenizează; răspândit peste crustă. Sus cu legumele la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se presară cu măsline și brânzeturi; apăsați ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
5
Tăiați în pătrate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista