Bagel Roll
Bagel Roll este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 238 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți somon, ceapă verde, wasabi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Bagel Roll, Bagel Roll (Sushi ), și Câini Bagel sau câini Mini-Bagel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente.
Tăiați sfertul superior al foii nori de-a lungul capătului scurt.
Așezați nori, cu fața strălucitoare în jos, pe un covor de sushi acoperit cu folie de plastic, cu capăt lung spre dvs. Pat 3/4 cană de orez peste nori cu mâinile umede, lăsând o margine de 1 inch pe un capăt lung al nori.
Întoarceți ușor foaia nori.
Întindeți 1 1/2 linguri amestec de brânză cremă de-a lungul treimii superioare a părții strălucitoare a nori; top cu 1/3 cană somon.
Ridicați marginea nori cel mai apropiat de tine; ori peste umplere. Ridicați marginea de jos a sushi mat; rola spre marginea de sus, apăsând ferm pe rola sushi. Continuați să rulați până la marginea superioară; apăsați covorașul pentru a sigila ruloul de sushi. Repetați procedura cu ingredientele rămase. Feliați fiecare rolă în 8 bucăți cu un cuțit ascuțit.