Bagel Roll

Bagel Roll
Bagel Roll este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 238 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți somon, ceapă verde, wasabi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Bagel Roll, Bagel Roll (Sushi ), și Câini Bagel sau câini Mini-Bagel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente.
2
Tăiați sfertul superior al foii nori de-a lungul capătului scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
3
Așezați nori, cu fața strălucitoare în jos, pe un covor de sushi acoperit cu folie de plastic, cu capăt lung spre dvs. Pat 3/4 cană de orez peste nori cu mâinile umede, lăsând o margine de 1 inch pe un capăt lung al nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Extract Limpede De Vanilie Sau ApăExtract Limpede De Vanilie Sau Apă
4
Întoarceți ușor foaia nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
5
Întindeți 1 1/2 linguri amestec de brânză cremă de-a lungul treimii superioare a părții strălucitoare a nori; top cu 1/3 cană somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet NILLA WafersPachet NILLA Wafers
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
NoriNori
6
Ridicați marginea nori cel mai apropiat de tine; ori peste umplere. Ridicați marginea de jos a sushi mat; rola spre marginea de sus, apăsând ferm pe rola sushi. Continuați să rulați până la marginea superioară; apăsați covorașul pentru a sigila ruloul de sushi. Repetați procedura cu ingredientele rămase. Feliați fiecare rolă în 8 bucăți cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista